Skip to content

Touch of Matrix

Bewustzijn

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo_TOM_Therapeut-voor-websites.jpg

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. Bewustzijn is belangrijk; zonder bewustzijn geen beweging.
De methode is uniek en gebaseerd op de kwantumfysica die ervan uitgaat
- dat alles bestaat uit licht en informatie
- dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.
Zo ook bestaan wij als mens uit informatie, een systeem waarin het gevoelsmatige, het mentale  en het lichamelijke met elkaar in verbinding staan. Touch of Matrix maakt contact met die informatie.
De methode kan ingezet worden voor herstel van lichamelijke, emotionele en mentale klachten, familiethema's, verlies, intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer.

Metafoor

Mooie ervaringen geven ons een boost blijheid, energie en kracht; ze zijn positief voor onze algehele gezondheid.
De negatieve verwerken we of meteen door de emotionele impact bewust te doorvoelen, of later door - zoals we zeggen - ze een ‘plek’ te geven.  Met de computer als metafoor voor de mens, kan je zeggen dat je de gebeurtenis dan als een programma een plek geeft en zo op je harde schijf zet.
Eerst is dat geen probleem, je schijf kan dat nog wel aan. Maar op een gegeven moment kan het zo zijn dat je harde schijf overvol is. Je gaat – net zoals bij de computer - minder functioneren, je wordt langzamer en je essentiële verbinding wordt verstoord. Er gaan klachten ontstaan.
Met hulp kan je de problemen verzachten of een nieuw plekje geven. In een aantal gevallen blijven klachten of problemen terugkomen, omdat het programma nog op je schijf blijft staan.
Het verstand kan ook in de weg zitten, je blijft met het thema bezig. Zo verbind je je steeds weer met de informatie die je juist belemmert.
Er gebeurt echt wat als via Touch of Matrix het oude programma weggehaald wordt en er werkelijk ruimte wordt gemaakt voor iets nieuws.

Vanuit je innerlijke krachtbron

Touch of Matrix gaat ervan uit dat jij de enige bent die verandering in gang kan zetten. Door de verantwoordelijkheid te nemen over jouw harde schijf en alle programma’s die daarop staan, kun je veranderen.
Als therapeut begeleid ik hierbij door in verbinding en via verbale communicatie, zachte aanraking en gefocuste intentie aanwezig te zijn. Zo komt er beweging op gang, beweging in jouw systeem en in jouw lichaam.
Je komt meer in balans en ervaart je eigen kracht en mogelijkheden.
De kracht van Touch of Matrix is dat tegelijk op alle lagen (fysiek, emotioneel en mentaal) en buiten het verstand om gewerkt wordt.

Van jou wordt gevraagd contact te maken met jezelf en je open te stellen. Je lichaam zal aangeven waar blokkades zitten. Het laat ‘zien’  via voelen, waarnemen en intuïtief weten.
Je lichaam weet de weg.

Om de beweging in gang te zetten is belangrijk:

  • overtuiging
  • vertrouwen
  • onafhankelijkheid
  • acceptatie

"Heb mooie gedachtes want jij wordt wat je denkt!"
Boeddha

Alles is energie.
Wees je bewust van je gedachten en de woorden die je uitspreekt.
Praat positief en ga bezig met dat wat jij wilt.
Jij creëert.