Skip to content

Healing

Het stromen van energie

Een healing heeft tot doel je eigen energie vrijer te laten stromen. Een goede doorstroming van energie helpt om meer in verbinding te zijn met jezelf en het bevordert het zelf-genezend vermogen van je lichaam.

Tijdens de sessie word je energie uitgenodigd om zachtjes in beweging te komen; het helpt bij het loslaten, opvullen en veranderen van je energie. Er kunnen sensaties van kou, warmte, golving of trilling ervaren worden, maar dat hoeft niet. Vrijwel ieder ervaart de behandeling als rustgevend, een gevoel van algehele ontspanning.

In die ontspanning wordt ook het zelf genezend vermogen van het lichaam - op fysiek, emotioneel en mentaal niveau - geactiveerd. Zo kan een healing bijdragen aan een sneller herstel na ziekte of medische ingrepen.
Bij fysieke klachten als spanning, stress, hoofdpijn, vermoeidheid of bij verdriet en het niet lekker in je vel zitten werkt een healing verlichtend voor lichaam en geest. Na de behandeling zul je je meer in balans voelen en zul je meer stabiliteit ervaren.

Het gronden en centreren zijn vaste onderdelen.

Gronden

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen zich veel beter voelen wanneer zij goed geaard of goed gegrond zijn. Men ervaart minder stress, minder vermoeidheid, minder pijn, meer zelfvertrouwen, meer gezondheid en algeheel welbevinden.
De nadruk in de huidige maatschappij ligt op ons hoofd; informatie en kennis is belangrijk. Soms lijkt ons hoofd bijna niet meer te kunnen stoppen met denken. Meer aandacht voor gronding herstelt de balans tussen het hoofd en ons lichaam en opent de poort naar innerlijke wijsheid.

Naast een healing is het mogelijk om voor een  gronding consult te kiezen. Hierin krijg je oefeningen, tips en visualisaties om goed gegrond te zijn.

Een healing wordt op intuïtief niveau uitgevoerd en wordt meestal zittend gedaan.Een sessie duurt 45 minuten.
De healing kan ook op afstand gedaan worden.